Gelijkspel laatste vriendschappelijke wedstrijd

11 juni 2011

Tamale Utrecht voetbalclub speelde vandaag een enerverend 2-2 gelijkspel in  een vriendschappelijke wedstrijd tegen Al-Itifaq FC. De wedstrijd vond plaats op het bijveld van het Tamale Sports Stadium en was voor beide clubs de laatste vriendschappelijke wedstrijd ter voorbereiding op de tweede divisie competitie van de Northern Region, die zal starten op zaterdag 18 juni 2011.

Al-Itifaq opende reeds vroeg in de wedstrijd met een schot op doel, maar deze werd tegengehouden door Adam Basit. De eerste helft eindigde enkele minuten nadat Al-Itifaq haar tweede doelpunt had gescoord via een strafschop. Diep in de tweede helft scoorde Adam Basit de gelijkmaker voor TUFC. De twee partijen kwamen daarna niet meer tot scoren en na diverse pogingen op het doel bracht de scheidsrechter de wedstrijd tot een einde.

TUFC is nog steeds ongeslagen in haar laatste 16 wedstrijden en hoopt haar goede prestaties in de vriendschappelijke wedstrijden voort te zetten tijdens de competitiewedstrijden.