Jonge Kasalans winnen revanche partij

2 december 2012

De jonge Kasalans hebben op zondag wraak genomen voor de nederlaag die zij hadden geleden tegen de jeugdclub Young Kotoko. Zij gaven hen een goed pak slaag met 3-0 tijdens een vriendschappelijke wedstrijd op het Kasalgu Academy Complex.

Tijdens de eerste helft, die over het algemeen nogal traag verliep, werd het enige doelpunt door TUFA’s Alhassan Sherif gemaakt in de 19e minuut.

De TUFA U-13 talentvolle aanvaller Mohammed Naeem zorgde echter voor het tweede doelpunt en het spel was besloten nadat Sulemana A. Lateef de achterkant van het net raakte na wat uitwisselingen van de bal in het strafschopgebied van de bezoekers.

Young Kotoko had in hun eerste vriendschappelijke wedstrijd die op hetzelfde veld werd gespeeld de jonge Kasalans met 4-2 verslagen.