Jonge Kasalans treffen Tiyumba met 5 goals

10 maart 2013

Tamale Utrecht U-13 lichte op op het Kasalgu Academy complex toen zij zondag een nadrukkelijke 5-0 overwinning noteerde tegen de Tiyumba jeugdclub in een vriendschappelijke wedstrijd.

Kyiwie Aaron begon het scoren met zijn eerste doelpunt van dit seizoen in de 51e minuut na een impasse in de eerste helft. Mohammed Sadat scoorde met behulp van zijn linker voet van buiten het gebied in de 58e minuut en Mohammed Rashid had een minuut later de derde te pakken.

Mohammed Rashid was opnieuw doelgericht bezig toen zijn mooi afgemaakte aanval het 4-0 in de 70e minuut maakte. Vervanger Tano Shadrack voegde er vijf minuten voor het einde nog één toe.

De jonge Kasalans zullen dit weekend naar de Upper East Region afreizen. Daar worden zij verwacht om twee wedstrijden in Bolgatanga te spelen. Ook zullen zij de krokodillenvijver in Paga bezoeken.