Jonge Kasalans verliezen opnieuw van United Babies

2 maart 2013

De hoop op revenge door het Tamale Utrecht U-13 team tegen United Babies werd afgelopen zaterdag de bodem ingeslagen toen de jonge Kasalans opnieuw verloren met 3-1. Het ging om een vriendschappelijke wedstrijd die in Kasalgu gespeeld werd. United Babies versloegen het U-13 team eerder dit jaar met 1-0, waarmee ze de tweede club waren die het TUFA U-13 team heeft verslagen.

De eerste helft werd met een gelijkspel afgesloten, nadat United Babies de voorsprong die door TUFA aanvoerder Mohammed Rashid genomen was, had ingehaald. Daarmee werd een intrigerende basis voor de tweede helft gelegd.

De jong Kasalans hadden veel balbezit, maar lieten tijdens de tweede helft twee ballen van hun tegenstander door.