Jonge Kasalans maken AC Milan in

24 november 2012

Tamale Utrecht U-13 gaf het Tamale AC Milan jeugdteam een flinke klap met een score van 7-0 op het Kasalgu Academy complex.

De leidende scoorder van TUFA, Mohammed Naeem, bracht zijn totaalscore op 13 doelpunten binnen 6 wedstrijden tot nu toe in dit seizoen nadat hij 5 keer gescoord had in de vriendschappelijke wedstrijd.

De aanvaller die nu op zijn hoogtepunt speelt, scoorde zijn eerste twee doelpunten in de eerste helft in de 6e en 12e minuut. Sulemana Latif scoorde tegen zijn voormalige club in de 28e minuut voordat linksachter Abubakari Mohammed Sadat het vierde doelpunt maakte om de eerste helft mee te beëindigen.

In de tweede helft maakte Mohammed Naeem alle drie de doelpunten waarmee hij het gastteam in slaapstand leek te zetten terwijl zij tevergeefs probeerden om nog een troost doelpunt te scoren.