Jonge Kasalans maken jeugdclub Liberty Babies in

4 november 2012

Het Tamale Utrecht Football Academy U-13 team versloeg zondag jeugdclub Liberty Babies met 4-0 op het Kasalgu complex. De U-13 vriendschappelijke wedstrijd had oorspronkelijk tegen Standfast Colts Club gespeeld zullen worden. Doordat zij zich uit de wedstrijd hadden teruggetrokken werd Liberty Babies het vervangend team.

Het thuisteam scoorde alle vier de doelpunten in de eerste helft nadat spits Mohammed Majeed het startsein om te scoren gaf met een doelpunt in de zesde minuut. Linksachter Mohammed Sadat voegde de tweede in de dertiende minuut toe waardoor de frustraties in het spel voor Liberty Babies begonnen.

Alhassan Sherif rondde zijn uitstekende aanval af met een doelpunt. Nadat hij een verdediger had weten te omzeilen plaatste hij half vollerend de bal in de hoek van het doel in de zevenentwintigste minuut. TUFA ging door met haar mooie spel met uitstekend samenspel op het middenveld door Abass Sadique, Abdulai Adamu en Alhassan Mahmud.

De jonge Kasalans straften de bezoekers in de dertigste minuut doordat Alhassan Jelil gebruik maakte van het  flodderige spel van de verdediging om van dichtbij te scoren.