U-13 behaalt geweldig grote overwinning in eerste wedstrijd

10 juni 2012

Het Tamale Utrecht U-13 team sloot een goed weekend met vriendschappelijke wedstrijden af met 7-0 in het nadeel van het bezoekende team Bagabaga FC op het Kasalgu stadion complex.

De Kasalgu voetbal jongens startten het spel met een goede tactische benadering en dwongen hun gasten op hun eigen helft te blijven.

Het team van coach Shamuna Nurudeen zag er echter vastberaden uit met hun verdediging van de aanvankelijke aanvallen in hun strafschopgebied door de scherp aanvallende voorhoede van TUFA geleid door aanvoerder Mohammed Rashid.

De wegen van de twee teams scheidden  nadat TUFA met 5-0 tijdens de eerste helft een voorsprong nam met doelpunten van Mohammed Rashid  en Mohammed Naem.

De thuisclub sloot de wedstrijd af met een doelpunt in de tweede helft van Mohammed Sheriff.

Coach Rashid Alhassan was tevreden over het optreden van zijn jongens terwijl Bagabaga FC hardnekkige tegenstand bood.

Mohammed Rashid werd TUFA U-13 speler van de week.